Daca ma intrebai acum vreo 5-6 ani despre Taylor Swift, iti ziceam ca ma enerveaza, Cu chitara aia in mana, cu palaria de cowboy in cap! Ce dracu, ma? Deja facea furori pe la altii, eu eram zen. Fara reactie. Ajungeam la o melodie, dadeam skip din principiu.
Babaeatule, acum vreo 4-5 luni i-am bagat niste cantece in playlist. Daca i le-am bagat, au inceput sa curga sugestii peste tot. Ia uite concertu’, ia uite noul cantec, ia uite ce a mai zis!
Si am constatat ca imi place.
Zilele trecute a scos un nou material. I-am dat play pe youtube cantecului bagat la inaintare si am constatat ca fata asta chiar imi place. Adica imi place si cum canta dar imi place si cum imi placea Madonna cand eram mai micut. He, he, he! Nu?
Si m-am gandit ca sunt un tip care nu e incorsetat de “asta nu e de mine si nu o incerc niciodata”.
Reusesc, cred eu, sa trec peste bariere si sa recunosc ca uneori n-am dreptate. Ca merita sa incerc si chestii despre care cred ca nu mi-ar face placere sa le incerc.
Ramanand blocat in “asta imi place si asta nu ii place”, cred ca limitezi foarte mult aria de cunoastere.
Tabieturi de tipul “eu nu pot sa plec de-acasa decat daca ma dau de trei ori peste cap si daca nu mananc paine prajita cu unt dat cu cutitul ala cu dinti”, sau nu o sa cumpar niciodata Iphone sau Android, cred ca stau in calea cunoasterii.
Gandeste-te cata energie pierzi ca totul sa fie asa cum crezi tu ca e bine pentru tine, si nu altfel. Cat ai putea elibera din puterea de procesare a creierului daca ai putea trece peste faptul ca ciorapii pe care ii incalti dimineata nu sunt calcati la dunga iar asta ar trebui sa nu te enerveze?
Dar asa iti place tie sa faci lucrurile, nu? Asa esti obisnuit! Pai tocmai asta e problema, ca esti obisnuit. Ia iesi din tipar si incearca lucruri fara sa te enervezi ca nu e cum era inainte. Ia da ignore la feliile de paine care au unt doar pe jumatate, la faptul ca nu gasesti butonul acolo unde erau tu obisnuit sa fie. Crezi ca mori?
Bine, daca e sa vorbesc iar despre mine, nu imi amintesc sa am vreo apucatura din asta. Si chiar ma bucur! Oare daca as avea-o, mi-as da seama ca o am?