Bilanț, bilanț!!! Fails and wins in 2020!

20-20, vorba lui Dancilă, proasta statului. Atât de prostovancă încât puțini mai știu de ea!

Anul a început dubios. Ma chinuiam să închid un proces care dura din 2016 si care s-a lungit nefiresc de mult. Așa a început, cu nebunia aia. Pâaă la urmă, s-a încheiat așa cum ar fi trebuit să se încheie, și povestea a rămas doar o amintire neplăcută.
Prin primăvară, pe timp de pandemie, am reușit să închiei două tranzacții imobiliare cu niște proprietăți destul de dificile. Adunate la cea de dinainte de pandemie, pot să spun că au reprezentat apogeul în materie de vânzări.

Apoi s-a declarat pandemia. Nu pot să spun că m-a afectat prea tare. Am reușit să ies din casă, cu diverse motive, justificate toate. Astfel că am trecut destul de ușor peste povestea asta.
Pe la sfărșitul pandemiei, a trebuit să șterg cu buretele un prieten, care a devenit dobitoc. Ma rog, era puțin dobitoc și înainte, dar era prietenul meu. Accepți oamenii cu bune și cu rele, pentru că altfel ai fi aproape singur pe lume. Când a devenit dobitoc 100%, ne-am luat la revedere.

Mi-am luat motocicletă cu un an înainte și am ieșit în câteva ture cu noi prieteni. E una dintre experiențele pe care ar trebui să o trăiască toată lumea, dacă ”sportul” asta nu ar fi destul de periculos.

Am mers pe culmi de munte, pe soare, pe înserat, am dormit în cort, sub stele și lună, am venit spre casă pe cele mai lungi drumuri. Într-un cuvânt, a fost uimitor.
Una din turele de anul trecut e concentrată aici, în 602 secunde de culoare, miros, lumină și vânt!

Fiica mea a început să creeze și să vandă niște lucruri frumoase. Cu atât mai frumoase, cu cât sunt făcute cu mânuțele ei. Plus că s-a implicat în câteva proiecte cu asociații non-profit. E o evlouție bună, care nu încetează să mă surprindă.

Am reușit să pornesc o colaborare în domeniul evaluărilor cu o fostă colegă și o parteneră. Împreună putem acoperi aproate toată gama de proprietăți care se pot evalua. Detalii despre proiect pe www.evaluăm.com
www.evaluam.com

Pe final de an, poate cel mai bun moment din 2020, cel mai frumos moment a fost cameo-ul lui Mark Hamill din ultimul episod al serialului Mandalorian.

Am scris despre asta data trecută, însă nu eram sigur că ar trebui să spun că e evenimentul anului pentru mine. Da, sună dubios, însă chiar este evenimentul anului pentru mine și pentru mulți din generația mea. M-a trecut prin multe stări și, cum spuneam și data trecuta. M-a adus înapoi cu 40 de ani. Nu cred că am mai pățit așa ceva până acum.
Am reusit sa fac destulă mișcare. Însă nu pot să nu constat că mă cam lasă macaroanele.

Așadar, un an cu de toate. Cu câștiguri în unele locuri, cu pierderi în alte locuri însă, per total, un an interesant.

Iar anul ăsta… 50 de ani de viață. Ce vreau de la el? Voință! Sănătate, că la 50 de ani, cam e cazul să ți-o dorești. Vreau să am bani de benzină să ajung cât mai departe călare pe motocicletă.

Poate scot ăștia o pilulă să reușim încă 50!