În armată, dacă ați făcut așa ceva, tragi cu arma. E singurul loc unde tragi fără să plătești. Mă rog, plăteai cu timpul tău până prin anii 90. Acum mai primești și bani să faci asta.
Daca vrei să tragi cu arma, civil fiind, singura posibilitate legala este să mergi la un poligon. Acolo, în funcție de situație, poți să închiriezi de la linia de tragere până la glonț.
Cochetam de ceva vreme cu treaba asta. Am un prieten care mi-a promis ca mergem acolo, sau acolo, sau pe partea cealalta. Nici eu nu eram prea interesat. Până într-o zi, cand dau de un mare domn, mare caracter, care îmi povestește experiența lui.
Și așa am ajuns la Gun Pro, unde am stat vreo doua ore și la povești si la tras cu arma.
Glock 17 care e mai mare decât Glock 19m e o armă smecheră, pentru ca are cocoșul în interior și jumătate e dintr-un plastic deosebit. Polimer, nu plastic! E un polimer de poți să treci cu mașina peste el, așa e de dur!
Dacă n-ai mai fost niciodată la tragere, îți sunt prezentate măsurile de siguranță. Cred că îți sunt prezentate și dacă ai mai fost, exact cum e în avion cand fetele alea frumoase fac gimnastică.