Era să scriu ”obrăznicia PSD”. Însă mi-am dat seama că nu e vorba doar de PSD aici. Nu cred că există cunoscut de-al meu care să nu fi pierdut pe cineva drag, prieten, rudă, căzuți în lupta cu cancerul.

Aseară am ascultat dreptul la replica al obraznicei ăleia, care era tare supărată că a luat amploare un scandal de la o postare de-a ei. Adică acum 6 zile când am postat, nu s-a supărat nimeni?? Am ascultat peste 20 de minute si nu am reușit să îmi dau seama de ce Gabriela Firea nu înțelege că a greșit! Pe cuvântul meu dacă am o explicație. Pot să fabulez că e proastă, că e o țață care stă la colțul străzii și urăște pe toată lumea care mai bună, frumoasă, elegantă, țoapă, blondă și credincioasă decât ea!

Băi frate, e clar că după ce ”nu e interzis să dai like și share” și ai comis un rahat pe care apoi încerci să-l acoperi cu preșul de la intrare, ceva lipsește din rețeaua neuronala din cutia craniană.

Cât de josnic să fii și să crezi că după ce mânjești monitoarele oamenilor, după ce le răscolești mațele nu numai celor care au avut inima să doneze oricărei cauze, poți să vii și spui că ai dat tu terenul de sub spitalul ăla, de parcă terenul era de la mă-sa și tac-su, de la Pandele sau dat de duhul lui Teoctist, pentru donațiile făcute la Catedrala Neamului, lumea o sa o ia și o să o pupe fix in cur! Nu-i asa, țoapelor! Prin gura ei a reușit doar să acopere clasa politică și mai mult de penibil și să ne arate cât de jos poti să ajungi când creierul nu mai rezonează cu realitatea.

Am stat 20 de minute din viața mea sperând că o să văd o scuză, ceva! Nimic, mă, nu i-a ieșit din creier în direcția asta! I-a părut rău că s-a iscat scandal, nu că a făcut publică voma celeilalte proaste! Când nenea ăla de la TV a vrut să îi citească textul croitoresei, că una e când vezi pe ecran că un om strigă lângă tine în scris și alta e să îl și auzi, țoapa a închis telefonul, mă! Afront! I-am făcut, dă-i dracu!! Așa cred că și-a spus și a plecat fericită la Pandele în brațe! Aș vrea ca replica ăleia să fi ajuns la mulți oameni, pentru ca un număr cât mai mare să învețe ce se poate întâmpla atunci când lăsăm una ca Firea să conducă ceva!

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/400654064213334/

Mă bucur că PROTV a dat-o afară pe amețita aia, mă bucur că Europa FM i-a tăiat propaganda electorală Gabrielei Firea. Intotdeauna am spus că dacă vezi o aberație și treci peste ea tăcând, mâine se va întâmpla din nou. Ei, iată că sunt companii care reacționează la derapaje, chiar și în ultimul ceas. Asta ca să fim drepți și cu EuropaFM, care nu s-a găndit decât că l-a prins pe Dumnezeu de picior când a luat contract cu Primăria. Sper, văzând ce i s-a întâmplat mahalagioaicei aleia de la Voluntari și prietenei ei, că unii dobitoci se vor abține de la comentarii.