Zilele trecute citeam pe Facebook cum un dobitoc de preot de prin Republica Moldova, dacă nu mă înșel, a târât un câine cu mașina cu viteză mică, spunea el. Să nu îi murdărească prețioasa mașină.
Scriam atunci ca l-aș strânge de gât cu lanțul câinelui. Preot care nu înțelege ce e cruzimea… Oamenii ăia care îl ascultă săptămânal, ar trebui sa îi tragă niște flegme în față înainte de slujba…
Ieri am citit îngrozit cum un animal a omorât cel puțin două fete. Pe lângă oroarea crimei, m-a zdrobit așa de tare altceva. Ci faptul că una dintre ele a reușit să sune la serviciul de urgență, ala la care dacă suni să faci mișto te alegi cu condamnare, și le-a spus ălora unde este.
Polițiștii de proximitate, care ar trebui să știe tot ce mișcă în zona lor, au așteptat vreo două ore la poarta criminalului, că nu aveau mandat să intre.
Zvonurile spun că fata aia urla când ăia se învârteau prin zonă! Urla la ăla să o lase în pace. că o omoară! Un copil a realizat că poate să moară! Și cerșea milă. Și cei puși și plătiți pentru a apăra oamenii, așteptau hârtii.
Care este prețul pe care acești oameni ar trebui să îl plătească? Până unde ar trebui să mergem cu pedeapsa? Nu este complicitate la omor?
Din punctul meu de vedere, exact asta este! Complicitate la omor!
Nu îți vine să te întrebi de ce nu ți-ai căuta dreptate singur? Când cineva îti face un rău, de ce să apelezi la forțele de ordine, la lege, în loc să iei o lopată și să îi zbori creierii? De ce nu ai face asta?
Cum a trăit copilul ala ultimele lui ore? Cu gândul că cineva a auzit-o. Nu și-a pus încrederea în părinți, ci a pus-o în miliție!!!! Și ăștia s-au pișat pe speranțele ei!
“Lăsați orice speranță, voi cei care intrați” Așa scrie pe poarta Iadului. Din nefericire, copiii ăia au intrat în iad. Si, deși in acest caz existau oameni care îi puteau ajuta, s-au dovedit a fi niște scursuri ale societății.
Bă! I-a durut in cur, futu-i in gură! Oameni care puteau să facă ceva, au stat cu mâinile în sân! Ar trebui să îi desconsiderăm pe toți, ca altfel nu își vor face curat în ogradă… Ești polițist? Muie! Ai o meserie de rahat! Ține minte asta când o să mai vezi colegi de-ai tăi ezitând să apere!
Băi lingău convins, dacă n-ai niciun vis, fă-te polițist!
Iar dementul care a comis faptele, o să aibă drepturi! Dreptul la apărare! Dreptul la o celulă curată și la x metri pătrați de spațiu. Ca așa spune UE! Are drepturi, stârpi-i-aș neamul!

Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată. Dar… când spun lucrul ăsta multor prieteni de-ai mei, ei caută să mă liniștească spunându-mi că n-am ce să fac!
Ba da! Ai ce să faci, prietene! Când vezi eroarea, sancționeaz-o până la capăt! Mâine poți fi tu cel care suferă!