Sunt puțin amețit de la niste vin mai tare și de la cât am umblat astăzi. Ascult o emisiune facuta de Andrei Gheorghe cu Liviu Mihaiu. Vocea lui Gheo m-a dus în trecut. Reclamele și jingle-urile ProFM – Ascultă-ți inima! – au facut la fel. A postat Liviu Mihaiu un articol.

Era o vreme când doar asta ascultam. Ceva s-a întâmplat și mie mi s-a rupt de ProFM. Apoi a aparut Guerilla și am ramas fan până astăzi.
Ascultam radio acasă. Îl ascultam nervos! Era atât de tare încât uram să-l ascult și totuși o făceam! Demență totală! Pănă și ascultătorii lui erau deosebiți. Frate, se certa cu ei până la moarte! Apoi le închidea telefonul și îi lăsa să sufere!
Are urmași, dar sunt departe de el. La mii de kilometri. Mihaiu s-a pastrat de-atunci. Însă a mai ruginit. Viața, anii care au trecut l-au măcinat puțin. Energia s-a dus nițel.
Dobrovolschi… era OK până a început să iubească banii și să facă un scop din asta. Face emisiuni senzaționale în continuare, nimic de zis. Așa de rău îmi pare că nu am avut cum să o ascult pe cea despre Andrei.

Scriam azi dimineață că trebuie să mori puțin pentru că lumea să își mai aducă aminte de tine. Așa și cu Andrei Gheorghe.
Guerilla suferă, dar puteau să rupă gura târgului și să ne dea posibilitatea să-l mai ascultăm. Dar… îl plăng acum după ce nu mai au ce să facă.
Poate ei au păstrat legătura cu el. Dar noi nu am păstrat-o, că nu aveam cum.
Mă uit și la alții care vorbesc să se afle în treabă. Mircea Badea: “Nu am fost niciodată amic cu Andrei Gheorghe. Nu vreau să comentez în niciun fel acest eveniment dramatic. Nu vreau să mă refer, în niciun fel, la acest subiect. În 2003, el spusese pe post, la Pro FM, că fuma marijuana. Atunci, Parchetul s-a autosesizat”.
Unora nici în ceasul al doisprezecelea nu ai ce să le spui!

Andrei Gheorghe a fost o parte din viața multora dintre noi. A murit și gata!