Dan Voiculescu a plătit niște polițe. Nu că nu ar fi trebuit să plătească. Trebuia să plătească cu vârf și îdesat. Îndesat exact cum erau vorbele plasate pe la spate de subalternii lui. A plătit Mecinicopschi, un cetățean care chiar n-avea ce să caute acolo. Prea slab pregătit pentru lumea afacerilor. Dan Voiculescu n-avea cum să nu plătească. Ar fi putut să scape, că așa e în România, dacă tăcea din guriță. Dar el s-a crezut mare și tare, și a ajuns la mititica. Eu mă bucur pentru el. Nu că a ieșit, ci că a ajuns acolo.

Anyway, Dan Voiculescu iese din pârnaie. Rămâne cu niște bani, of course. Că statul nu e în stare să recupereze un prjudiciu prin orice mijloace. Nu m-ar mira ca după niște bătălii în instanțe, să iși recupereze și clădirile confiscate. Că poate de-aia nu s-au vândut până acum, nu? Cum ar fi să fie așa?
Mergănd pe firul evenimentelor, observăm că s-a îmbolnăvit brusc, cu o săptămână înainte să iasă, și apoi a reușit să impresioneze instanța. Acum, grație alimentelor de la Institutul de Cercetări Alimentare, se va însănătoși la fel de brusc cum s-a îmbolnăvit. Oamenii vor ști că era bolnăvior, sărăcuțul. De-aia i-au dat drumul, nu?
Însă nu mă pot gândi care a fost schimbul. Ce a dat pentru libertate? Unde a cedat?? Eu cred că vom vedea shimbări importante în trustul lui. Cred ca în maxim un an și jumătate, Badea și celalat nu vom mai avea loc pe grila Antenelor. Cred că politica editorială a Antenelor se va schimba. Alți favoriți, alt discurs. Dragnea e doar începutul.
O să vedem dacă am dreptate.

www.obiectiv.info

Foto credit: http://www.adpm.ro si http://www.obiectiv.info