Interesantă săptamână aproape a trecut! Ce pățanii s-au întâmplat de curând? Să le luăm pe rând!
Cristian Boureanu
1. Dezvăluiri din noaptea în care Boureanu, ala cu operatia la sex, și-a luat-o ca pe Târgu Ocna.
Mă tot întreb ce l-a determinat pe fraierul ăsta să facă atâta scandal, cand putea să tacă din gură și să meargă acasă liniștit?
Da, mă, te-a oprit un gabor și te-a legitimat. Care e problema? Crezi că oamenii sunt puși pe stradă doar să se uite? Nu! Ei sunt puși să mențină un anumit standard de securitate. Din masurile pe care le iau, face parte si instituirea unor filtre, poate cade vreo ilegalitate în plasă.
Ce să zic? câteva zile am văzut cum Boureanu se apropie și îi dă unui organ un genunchi în organ! Ăsta geme si intinde creanga de-l pocnește pe prost! Imediat se aude o “sirenă”: aaaaiiaaa, oaaaaa, ooooaaa! Sirenă căreia Boureanu îi spusese că dacă nu tace, îi rupe dinții din gură. Remarcă pe care ea a catalogat-o câteva zile mai târziu ca una de liniștire. Așa mă linișteste iubitul meu când sunt panicată. Îmi mai scoate câte un dinte din guriță! Bă, ejti prost?!?
Boureanu e dus la secție dar nu i se pot lua declarații că el adoarme pe celulă. A doua zi, ce să vezi? Vrea la spital, ca l-au batut polițiștii! De la spital iese cu o grămadă de stricăciuni de la caraba ăluia.
Ieri apare filmul cu momentul in care vine OZN-ul peste mutra lui. Nici măcar nu l-a lovit unde trebuie, dar i-a dat somn de voie! Am râs de m-am prăpădit. Omul cu organul prelungit medical, cade lat și nu reușește să îl mai scoale nimeni de jos.

Cum urlă păpușa aia, ceva de speriat! Și cum caută el gâlceavă. Se duce după polițist, dă indicații cum să ia cadrele mai bine, si apoi, cu o figură de kung-fu, ii face ăluia ouăle omletă!
Acum, eu mă bucur că a primit chelfăneală. Omul merita asta. Partea proastă e că vine din partea unui organ. Partea și mai proasă e că după atâta scandal făcut înainte de lovitură, Boureanu nu era pe jos cu cătuse. Acolo îi era locul, mai ales după ce a prins degetele organului în portiera de la mașină. Până și Gigi Becali îmi dă dreptate. Are aceeași teorie: că dacă nu se pune piciorul în prag, nu rezolvăm niciodată.
Asăzi mai apare ceva: la secție, omul făcea kata pe scaun! Se concentra sa scoată dracii din el, probabil. Nu credeam că știe și din astea.

https://www.facebook.com/codin.maticiuc/videos/1672354926406169/

Rămân la părerea mea că Boureanu trebuia sa ajungă în cătușe în secunda în care a refuzat legitimarea. Dar așa n-aș mai fi avut de ce să râd jumătate de oră.
S-ar putea să nu se învețe minte nici de data asta…

Liviu dragnea și Sorin Grindeanu

Ăștia doi, de se băteau pe cur unul pe altul și nu-și mai încăpeau în piele de bucurie, au ajuns la cuțite. Motivul, sincer să fiu, nu îl bănuiesc. Probabil, cum umblă vorba în târg, Dragnea s-a simțit trădat de Grindeanu ca nu a băgat ăsta din urmă un prag la abuzul în serviciu. Așa că a activat demisiile în alb ale miniștrilor, alea pe care le avea, și la lăsat pe Grindeanu fără forță de muncă.
Înainte de asta, i-a propus funții bine plătite, doar și-o da și omul demisia. Însa Grindeanul, vorba lui Altă întrebare, a ridicat părul de pe spate și a spus că el nu își dă demisia.
De ce nu și-o dă? Pentru ca Dragnea lăuda Guvernul pentru realizările de anul ăsta, pentru ca UE spune ca avem o economie care merge, pentru că Dragnea s-a folosit de el când era mai greu și acum îl vrea pe făraș, pentru ca Grindeanu are, și el, punțin respect pentru propria persoană.
Drept urmare, PDS face moțiune de cenzură impotriva guvernului pe care chiar PSD l-a pus în funcție. Habar n-am dacă asta s-a mai întâmplat vrodată în lumea largă. Eu nu am auzit așa ceva. Lucru care dovedește câtă mârlănie poate să arunce PDS in piață.
De ce mă bucur? pentru că mă gândesc ce o fi în capul celor care susțineau guvernul Grindeanu, oamenii ăia de la Palatul Cotroceni, mizeriile de la televiziunea care e intotdeauna acolo, sau mintea lui Ciuvică Mugur.
Ce-o fi în capul lor?