https://www.facebook.com/mihailescu.marilenaiasmina/videos/1177036989011633/

A nins în România. Zăpada s-a așternut peste toată țara. A luat foc Bamboo și n-a ars nimeni. Un eșec al administrației Iohannis, așa cum aberează burtierele lui Gâdea? Cu siguranță, spun fundamentaliștii anteniști! De data asta nu i-a ieșit, spun ei, educații Antenei 3. Poate iese OUG-ul despre grațiere!
Dar zăpada a început să se murdărească, așa cum a început să se murdărească și programul PSD. A fost folosit să aducă voturi iar după asta, PSD a trebuit să plătească pentru susținere.
Oamenii au ieșit pe străzi să protesteze împotriva unor ordonanțe de urgență. Au ieșit, așa cum au mai facut-o în trecut, pentru că e de-ajuns!
În 2017 nu cred că iți mai permiți să minți ca ne ia UE 800 de milioane de euro dacă nu grațiem prin OUG 2500 de deținuți. Și că dacă îi grațiem, scăpam cu banii, că ăia sunt așa de proști încât sa ne creadă ca cu 2500 de infractori, am rezolvat toate problemele!
În 2017 nu mai poți spune că au fost ONG-uri care au platit 50 de lei de om si 30 de lei de câine, pentru manifestanții de zilele trecute. Poate fi și un zvon, menit să discrediteze pupincuriștii de Dragnea si PSD. Dar dacă l-au preluat ma face să mă indoiesc de capacitatea lor de gândire.
În 2017 nu poți să vorbești de mineriade, atâta timp cât te afli la conducerea partidului care are ca membru de onoare pe Ion Iliescu.
În 2017 nu mai poți să pui un Prim Ministru și să spui de la început că e temporar pe funcție.
În 2017 nu mai poți să spui că dumul la masa lui Donald Trump o să fie platit din fondurile parlamentului iar când te întorci acasă să spui că nu a fost așa!
În 2017 nu mai poți să denaturezi realitatea și să spui că Bamboo a luat foc pentru ca acest guvern să fie dat jos!
Băi nenorociților, in 2017 nu mai poți minți cu nerușinare! Oamenii sunt mult mai destupați decât atunci când credeau că în sedii la PNL si PNȚ erau arme și droguri, mașini de tipărit bani și curve de lux!
În 2017 nu mai poți să spui că o să aduci un milion de oameni la manifestații, ca să răspunzi la manifestații neînregimentate politic!
Tot pe o bere leșinată fac pariu că sfărșitul lui Dragnea o să fie tot în pușcărie. Care te prinzi cu mine?