Răsfoiesc în fiecare zi cîteva site-uri cu știri. Știri actualizate de mai multe ori pe zi. Unele dintre ele, destul de respectate, au legături cu alte site-uri, probabil din același grup.
Așa aflăm că vom avea cea mai friguroasă iarnă din ultimii zeci de ani, dar si cea mai călduroasă iarnă din ultimii zeci de ani. Nici nu mai știi cu ce să te îmbraci. Dacă iți cumperi haine groase și e cald, ai dat banii degeaba. Dacă le păstrezi pe cele subțiri, riști să cheltuiești banii și când vine frigul, să nu ai cu ce să iți cumperi o șubă, ceva…

Astăzi văd o știre care îmi sare in ochi, publicată ieri, pe 6 octombrie 2016: Sfârşitul unui miliardar – a murit după 30 de ani în care a stat paralizat, orb, fără o ureche şi renegat de familie

Stiri din 2016

Unn beculeț se aprinde în cap. Lucrul ăsta nu știu cum să-l explic, dar o să-l iau ca atare. Nici măcar știința nu poate explica cum ne aducem aminte diverse lucruri din trecut. Probabil faptul că a murit fără o ureche trebuie să fi declanșat tot procesul de aducere aminte.
Mă gândesc că ăsta a mai murit de câteva ori și dau un search, să văd dacă am dreptate.
Așa găsesc o știre din aprilie 2016.
Aprilie 2016
Măi să fie, ce greșeală au făcut! Nu au fost atenți!
Dar ce să vezi? Mai jos, în lista google, găsesc ceva și mai interesant!
O știre din 2011!!! De la începutul anului 2011, chiar.
2011

Am pățit la fel cu roșiile țuguiate. Aceeași stire despre cercetătorii români care spun că astea țuguiate sunt aproape otrăvitoare.
Pesta porcină! Văd că Bucureștiul este în alertă. Fermele de porci din capitală trebuie să se păzească! Chiar mă gândeam că n-am mai auzit de ceva vreme despre pesta porcină!

Știri peste știri! Dar nu vă panicați. Nu sunt motive de îngrijorare. Miliardarul a murit o singură dată, roșiile alea sunt bune la gust și, probabil, n-au nimic. Despre pesta porcină nu știu ce să zic. E posibil să se refere la ferma de porci din dealul de la Izvor. Alta nu știu în București!

Capturile sunt preluate de pe site-urile care au publicat știrile: businessmagazin.ro, gandul.info și mediafax.ro