Tariceanu si penalii

Tariceanu si penalii


Călin Popescu Tăriceanu. E ăla de se afla pe un pod nou și susținea că se află pe ăla vechi sau invers! Chiar și când oamenii îi spuneau că nu are dreptate, el o ținea pe a lui! Că el a trecut de multe ori pe acolo! Cât am râs!!
Întâmplător e și Președintele Senatului, funcție importantă în stat. A doua pozitie in stat, să precizez asta! A fost și Prim Ministru dar și motociclist. Are un business cu Harley Davidson.

Tăriceanu e și un dobitoc, din punctul meu de vedere. Am multe lucruri de bun simț să-i reproșez.
Ultimul, e comentariul făcut la spusele lui Iohannis, care a zis că nu v-a accepta ca prim ministru un om condamnat penal sau in cercetare într-un dosar penal.
De ce e OK să fie așa? Păi, condamnarea intr-un dosar penal, înseamnă că ai facut o bubă mai mare decât tine. Ai furat, ai omorît un om, ai schilodit un om, ai trădat. Chestii grave, nu găinarii, gen divorț sau lupta pentru un teren sau o casă.

Ce zice Tăriceanu?
Iată:
1. Îmi imaginez cu greutate cum poate președintele să refuze rezultatul votului popular, un președinte care respectă Constituția.
2. Cred că trebuie să așteptăm rezultatul alegerilor și atunci președintele nu cred că va avea altă soluție decât să respecte voința majorității cetățenilor români.
3. Cred că ajungem într-o criză politică majoră și constituțională în astfel de condiții.

Își imaginează cu greutate!!! Pfoa! Scuze, aici te înțeleg!
Președintele nu va avea altă soluție! Mamăăăă!!!
Ajungem la criză! Muicăăă!!!

Bă tembelule, de ce vrei tu penali în fruntea României? Care sunt motivele pentru care vreun penal să conducă țara? Nu înțeleg, pe cuvânt! Unde mai spui că tu crezi, iți imaginezi cu greutate, ca poporul român vrea penali. Majoritatea cetățenilor români vrea penali în fruntea tării. Așa iți imaginezi tu, cu greutate, nu?

Poate încurci pe aia penali cu cei cinstiți, așa cum ai făcut și cu podurile. Asta era! M-am prins!

sursa foto: adevarul.ro