Azi dimineata, aud cea mai mare balarie a ultimelor saptamani: un idiot, pre functia lui Ministrul agriculturii zice sa se scumpeasca mancarea! Astfel romanii nu vor mai cumpara mancare multa pe care apoi sa o arunce.
Omul isi umple frigiderul si apoi arunca mancarea. Asta, tampitul asta, vrea sa scumpeasca mancare – evident ca nu o poate face, ca e o piata libera – si romanii sa nu isi mai permita sa cumpere. Repet, sa inteleaga toata lumea!
Pai, in mortii ma-tii, ala care acum nu are bani de mancare, cand o sa se scumpeasca – imposibil sa o scumpesti cu o lege, decat daca pui accize si taxe – cum o sa aiba dupa scumpire, ma, idiot tampit, imbecil si redus??!? Ala o sa faca si mai mult foamea. Copiii lui o sa ajunga subnutriti, prin spitale, parintii vor ajunge sa dea in cap, sa faca rost de mancare! Nu? Desi Mcdonalds o sa micsoreze preturile, nu o sa aibe bani nici macar de o otrava de la “mec”!mancare-scumpa
Cum dracu de s-a pricopsit tara asta cu specimene ca voi?
Cand ajungi acasa, nu te intrebi si tu, ma idiotule, ce ma-ta ai spus la microfoane si in fata camerelor? Oare dormi linistit, in timp ce multi se chinuie? Nevasta ta ce zice? Aaa, am uitat! Si tu faceai asa, umpleai frigiderul si apoi aruncai mancarea! Dar la tine n-a fost nevoie de scumpire! In Franta, magazinele sunt obligate sa doneze mancarea, bai vierme!
Acum, pe seara, vad o declaratie a unui producator de alimente. El spune ca statul trebuie sa-l sprijine sa isi cumpere echipamente de ambalat care sa-i permita sa ambaleze cantitati mai mici.
Adica asta, dupa ce faci business de ani de zile in Romania, acum vrei scutire de la stat, ca asta are bani sa cumpere Cumintenia pamantului, dar ii tine la ciorap, sa iti dea tie sa te retehnologizezi!
Adica, tot adica, sa ia din buzunarul contribuabilului si sa dea, discretionar, “ajutoare sociale”! Alora care fac business de ani de zile.

Nu e totul clar? Ne meritam soarta!