Bere: băutură răcoritoare din malț, orz, drojdie, hamei, mălai și apă. Uneori și cu chimicale. Unii spun că e aliment. Ați auzit de ea, nu? A apărut acum 6000 de ani, treabă serioasă!

De cateva zile mă uit la reclama la berea Heineken, aia cu I need a hero. Pe româneste, “am nevoie de un erou!”
Nu înțelegeam ce e greșit acolo. O grămadă de bunăciuni, strigând I need a hero, în timp ce pleacă de prin baruri, cluburi, lăsându-și bărbații cu care au venit, amețiți de aburii alcoolului.
În final, un tip de la bar, refuză o a doua bere Heineken, iar sloganul nemaivăzut până acum “Moderate drinkers wanted”, apare pe ecran.

Câteva întrebări mi se nasc în cap. Toate bunele alea au venit însoțite în baruri, cluburi sau terase. Însoțite de niște tipi care, plictisiți de ele, s-au apucat sa bea.

Singurul neplictisit, a băut o bere și a plecat. Tată, ăsta era singur! Și-a luat haina și a plecat, sub privirile uimite ale barmaniței! Nicio bunaciune nu era cu el! Ele erau cu alcooliștii, dezamăgite. Nu cu ăsta, responsabil, care bău doar o bere!

Ce sa intelegem din asta? Ca, de fapt, femeilor nu le plac astia cool, nebautori, nefumatori. Ele preferă barbații puțin depravați. Dar sunt nefericite și cu ei. Așa că pleacă după un Erou!

Încurcate sunt căile universului!