Ai nervi? E o un abtibild publicitar lipit pe geamul unei clinici de stomatologie. Ai nervi? Te rezolvam noi!

Foarte tare! La stomatologie, te rezolva stomatologul.
Dar ce te faci in viata reala, cand ai nervi din ceilalti? Daca pe aia din masele si dinti trebuie sa-i suporti pana ajungi la farmacie sau la cabinet, ceilalti se manifesta pe moment si te fac altceva.
Iti vine sa strigi, chiar o faci, iti ies tampenii din gurita, chestii care pot fi adevarate sau nu. In general, la nervi, dispar constrangerile si ce spui, in proportie destul de mare, e edevarat.
Dupa ce trece rush-ul, te intrebi daca e ok ce ai facut, daca te simti impacat, daca ai reactionat asa pt ca mediul din momentul ala a fost, pentru creierasul tau, de natura iritanta.
Raspunsul este greu de dat.

Poti sa regreti si chiar o faci uneori, ca ti-au iesit din gura chestii, poti sa regreti ca n-ai asteptat si ca ai fost adus in situatia de a spune lucruri mai putin bune sau ca nu ai fost capabil sa opresti lucrurile inainte ca ele sa devina realitate. Asta e viata, nu? I love it as it is!

Hai sa nu dramatizam, la nervi poti sa spui si lucruri bune, intr-un mod apasat, care poate face diferenta. Ideea e ca nu prea reusesti sa te faci inteles pentru ca, de obicei, si interlocutorul este cu nervii la maxim.

Ai nervi? Trateaza-te! Lobotomie, devii calm, zen!
Sau fii asa cum esti, natural. stramba-te, urla, foloseste expresii mai putin ortodoxe, fa ce simti.
Altfel nu e bine.
Toti oamenii au nervi. Arata-mi unul care nu are, si-l mananc!

Credit pentru imagine: http://www.les7duquebec.com

Edit.
Tocmai m-a pocnit: te enervezi pentru ca iti pasa. Daca nu ti-ar pasa, te-ar durea fix in cur!