I had high hopes about Gravity. L-am urmarit din momentul in care a aparut. Nu prea am avut tragere mare sa-l vad, am zis ca da bine si pe TV, 2D. Insa un comentariu citit pe nush ce site, acum 2-3 zile, m-a determinat sa merg, totusi, la cinema.
Asa ca am reusit sa conving niste oameni si sa-i scot la film. Am facut o gasca de 7 insi/inse/copil si am purces catre Sun Plaza. Cu rezervari facute de mine la AFI Palace Cotroceni!
Noroc ca nu mai e cerere de bilete pe filmul asta, asa ca am rezolvat usor.

Nu spun nimic de efectele speciale. In 3 D se vad foarte bine. Nu spun nici de prestatia celor doi actori. Sau acelui un actor si jumatate. Sandra a jucat binisor scenele dramatice. Nu e de Oscar, cum tot scrie pe diverse site-uri, dar a jucat bine. Exceptand vaicarelile continue de-a lungul intregului film.
O sa vorbesc doar de fundul ei, sau cur, ca asa mi se pare normal sa-i spun. Mare, dar OK, foarte OK. In 3D, cel putin. Bine, nu mare ca al unei africance casnice, mare ca al unei femei zdravene, care face mult sport.
Totusi, nu merita 30 de lei, doar sa vezi curul Sandrei.
Am convins niste oameni sa vina cu mine, doar pentru ca le-am spus ca filmul asta nu e SF. Este super SF. Ce se intampla pe-acolo… e chiar super SF.
Eh, cum spuneam, s-au scos cu curul Sandrei si cu scena aia misto din Wall-e. Oricum, robotelul a fost peste Sandra.

Asteptati-l in 2D, acasa. Sau,mai bine, nu va pierdeti timpul cu el. Doar daca va atrag… you know, chestiile alea.