Chinezarie? Multi ar zice ca da. Si eu!
Problema e ca astia din China au inceput sa scoata capul destul de bine in piata din Europa, in ceea ce priveste chestiile high-tech sub marci proprii. Hai sa nu-i spunem problema, ca e problema pentru altii, nu pentru consumator.
Specificatiile sunt bine mentionate pe gsmarena, asa ca nu ma mai agit sa le dau in paste aici.
Ca experienta personala? Se tine bine in mana, ecranul e destul de mare, se vede bine, se aude destul de tare.
Fiind primul Android care poposeste pe melagurile familiei noastre, nu pot sa spun decat ca e Android. N-a venit cu upgrade la ICS, asa cum se auzea prin targ si, pentru ca am citit ca are probleme cu el, am renuntat la upgrade. Asta in conditiile in care e disponibile la Vodafone si nu pierd garantia daca-l fac. Scartaie daca-l strangi in mana. Sa fim seriosi, cine te pune sa faci exercitii fizice cu un telefon. Mi-a fost destul de greu sa dau jos capacul. Cardul de meomorie se baga in el fara sa scoti bateria, SIM-ul nu merge bagat asa.
Apropo de VDF, mi-a placut negocierea cu ei. A doua oara au acceptat ce le-am cerut.
Bateria, eh, aici vine impresia buna. E incarcat de joi, adica de vreo 4 zile. E consumata jumatate. E adevarat, n-a fost solicitat prea mult. Acum sa nu intelegeti ca a stat numai in stand-by. S-a vorbit cam 2 ore, ascultat muzica si cautat ceva pe net. Alea, uaifai si bluestutz, au stat oprite cand nu era cazul. Nu i-am pus jocuri… inca. Probabil nu o sa-i pun.
In jumatate de secunda se conecteaza la router, asa ca-s multumit de lucrul asta. Cand am bagat castile lui in C3-ul meu, radioul se auzea cu variatii: ba stere, ba mono, tare… muooaale! 🙂 Am renuntat, le-am laut inapoi pe alea originale.
Ecranul are o rezolutie destul de mica, insa e clar pentru gusturile mele. Ar fi fost loc de mai multe chestii pe ecran, zic eu. L-am dat pe luminozitate mica, cea mai mica, si e tot OK.
Vad ca poti sa-i pui silicoane, sa nu se zgarie.

S-auzim de bine!