Am fost in Piata cand inca nu incepuse nebunia. A trebuit sa plecam  sa ajungem in Bucuresti cat mai aproape de apusul soarelui. N-am putut/vrut sa ne miscam natural, pentru ca ar fi fost pacat, asa cam am zabovit pana spre 7 seara.

Ne-am plimbat putin prin zona, am privit in stanga si-n dreapta si am tras cateva cadre si ne-a parut rau ca trebuie sa o luam din loc.

Azi m-am uitat pe site-ul evenimentului si mi-am dat seama ca lucruri bune se intampla si pe la noi. Bine, de Sibiu stiam, am mai prins un festival acum 2 ani.

Revenind la realitatea cotidiana, comparam afisele electorale din Bucuresti cu cele din Sibiu. Acolo, oamenii erau business, imbracati elegant si “sclipeau frumos de pe garduri si de prin baruri”. La noi, camasi deschise la guler sau mai rau. Daca-l vedeti pe Ontanu, om din popor, ce sa mai spun! 🙂

Daca vrei, poti. Sibiul, parerea mea, s-a lansat la momentul in care a devenit Capitala Europeana. Chiar merita vizitat. Asta e viata! Bine, si in Bucuresti au inceput lucruri frumoase. Centrul e pe cale sa devina ce trebuie, locuri elegante sunt destule. Parcuri, cel putin la mine in sector, sunt multe si ingrijite. Se poate!