Astazi, nu stiu cu ce ocazie, in mai multe zone din Bucuresti au fost organizate concursuri si manifestari sportive.
Ontanu a facut ceva, Bonduel si o podgorie, altceva.

In IOR, a fost organizata o cursa in care puradeii erau legati cu o sfoara de parinti si trebuiau sa alerge asa, in tandem, vreo 100 de metri la aia mici si 3-400 de metri la astia de la 7 ani in sus.
M-am legat de Diana, am facut cateva curse de antrenament si ne-am inghesuit la start, pe la ora 11:30, intr-un soare de mi-a belit chelia.
Evident, am castigat. Evident, pentru ca am concurat cu oameni care au venit sa se distreze.
Pitica a tras tare pe primii 50 de metri, apoi a luat-o durerea de burta si a trebuit sa trag de ea putin. Pe la jumatatea cursei, am lasat-o mai moale, sa-si revina, iar la sfarsit am mai bagat putina viteza, ca a spus ca poate.
Ne-am ales cu sucuri, conserve de ciuperci, bomboane, o para :))), un tricou din Bangladesh si o diploma.

Diana si-a facut si un prieten, campion si el, Rares. Mai micut, dar interesant. II tot pastra locul pe o scara, hotomanul. :). Pe la sfarsit, a plecat cu mama lui, sa-si cumpere inghetata.

N-avem poze de la finish, ca nu ne-am pregatit fotograf. Mi-a placut ca multi oameni au aplaudat-o si felicitat-o pe Diana, pe aproape tot parcursul cursei.
La premiere, am observat o doamna care parea din Japonia. Facea parte din echipa organizatorilor si, uitandu-ma la ea, am vazut o oaza de liniste in toata agitatia din jur.