Acum ceva vreme, m-am inscris pe site-ul Nikon, pentru 3 ani garantie la un amarat de obiectiv. Primesc newslettere, le-am dat like pe Facebook si de pe-aici am aflat ca un renumit fotograf de nunta vine in Romania pentru … a-si face marketing. 🙂

Reprezentanta locala Nikon a sponsorizat unul dintre evenimente, asa ca m-am inscris cu rapiditate.
Dupa inscriere, primesc un mail frumos in care sunt felicitat ca bla, bla si informat ca daca nu ma prezint si nu anunt asta in termen, oamenii isi rezerva dreptul de a nu-mi mai accepta inregistrarile la viitoarele evenimente.
SuperCOOL! Mi-a placut abordarea. O voi aplica si eu.

Mi-am programat alarme, chestii, trestii, sa nu intarzii la seminar.
Ieri dimineata, am luat-o pe Diana cu mine si ne-am dus la Casa Poporului, partea din spate, unde este gazduit Muzeul de Arta Contemporana, locul in care a s-a tinut seminarul.
La intrare, ca la aeroport. Daca aveam chiloti de tabla, ar fi trebuit sa-i dau jos, altfel piuiau portile de acces.

In sala de conferinta, cam 150-200 de participanti. Oameni pasionati, care nu cred ca au venit doar pentru pranzul gratuit oferit de Nikon, ci pentru informatiile pe care Brett le-ar fi putut transmite.

Sfaturile lui au fost bune, mi-a placut si povestea drumului de la politist in Africa de Sud la fotograf de nunta si cele cateva hint-uri despre ce trebuie sa faci sa reusesti. Hint-uri perfect aplicabile si in alte domenii.

Am profitat de moment si de lumina frumoasa a soarelui, sa trag Dianei un portret, in liftul care ne-a dus pana la sala de conferinte.

Despre Muzeu, numai de bine. N-am inteles mare lucru din operele pe care le-am vazut acolo, dar sunt hotarat smai incerc!

Sa… trecem la treaba, vorba lui Tudorel, si sa punem in aplicare ce am invatat.