Rau de tot! Cu 5-0 am mancat bataie in meciul de calificare in Grupa Mondiala la Cupa Davis.
Astazi a fost ultima zi si, pe la 10:30 am purces catre Centru National care e cam la 15 minute de mers pe jos. Am vazut 2 meciuri, unul in care a pierdut Marius Copil si unul in care a pierdut Victor Crivoi.
Copil a avut sansa, ca nu prea i-a fost superior cehul, Crivoi a fost o maimuta pe teren. L-a mucificat Jan Hasek.

Copil si Rosol au jucat frumos, rapid, cu asi multi, Crivoi si alalalt, incetisor, batraneste, cu putine zvacniri.
Pe Copil l-a lasat psihicul. Ma, cum ar fi ca Nadal, dupa ce si-a furat-o de atatea ori anul asta de la Djokovich, sa se lase de meserie? Cum? Nu tata, ala joaca la alcelasi nivel de performanta, pentru ca il duce capul, se poate concentra pe tot parcursul meciului si poate intelege unde greseste.

Zgomotul galeriei era facut de cativa copii, coordonati de o cetateanca, omniprezenta la turneele de la noi. Lumea spune ca are scoala de tenis, lucru de apreciat, insa aici avea o goarna si datea tonul strigarilor.
M-a cam enervat si cred a si pe Crivoi.

 Galeria cehilor, draguta, micuta astazi. Am inteles ca ieri a fost mai colorata si mai galagioasa, dar in limita bunului simt.

 
In rest, caldura mare, mare rau. Vantul adia destul de putin si era o lipsa totala de umbra, mai putin la tribuna deasupra careia erau camerele de filmat.

Diana m-a intrebat, vazand ca jucatorii intindeau mana si li se aduceau prosoape sau mingi:
Tatii, daca esti jucator de tenis, ai servitori?