Astazi am aflat ca exista o tehnologie noua in domeniul televizoarelor 3D: poti sa vezi 3D cu ochelari pasivi, si nu vorbesc aici de cei cu lentile in 2 culori.
Cum am aflat? Am incercat sa fac rezervare la Cinema City si am aflat ca trebuie sa platesti o taxa pentru ochelarii 3D daca vrei sa mergi la un film 3D si sa-l si vezi 3D. Daca nu platesti taxa, n-ai ochelari decat daca-i aduci de-acasa. Bine, oamenii au redus pretul biletului si au introdus taxa pentru ochelari, deci E OK!
Eh, din URL in URL, am aflat de tehnologia Film Pattern Retarder (FPR), care presupune aplicare unei pelicule speciale pe o pereche de ochelari de 3 lei. 3 lei, pentru ca atat am dat pe ei la cinema. N-au nevoie de baterii si, se spune, permit o vizibilitate mai buna.
LG a lansat niste televizoare care merg cu ochelarii astia, eu m-am facut cu 3 perechi, asa ca voi cauta sa vad daca am ce sa fac cu ei in mediul casnic.


Revenind la Panda, partea a II-a, filmul e OK. Are umor si pentru adulti, e antrenant si merita vazut.
Printre voci e si Angelina Jolie. Din nefericire n-am avut ocazia sa-i aud glasciorul, pentru ca a trebuit sa mergem la vesiunea dublata. Dar a fost OK dublarea facuta de ai nostri. 
3D-ul nu e spectaculos insa, dar pentru copii merge. Pe ei ii pacalesti mai usor.

Cele mai frumoase momente au fost alea in care pustii si pustoaicele din sala radeau cristalin cat ii tineau guritele cand saracul Po se dadea cu capul de catargul unei corabii, sau cand ii cadeau picaturi de apa in cap. 🙂 Cum radeau ei, radeam si noi de ei!


Cu ocazia acestui spectacol de film, am mai decis ceva: Nachos vor ramane in posesia celor care-i vand. Am reusit sa mananc destui astazi, impotriva vointei mele si fiecare imbucatura striga ca trebuie sa fie ultima.
Bai, sunt ca semintele in ceea ce priveste dependenta, dar cred ca au numai plastic in ei. 🙂
Urmeaza si partea a III-a, asa ca mergeti sa-l vedeti… sau nu!


PS. M-am inselat in ceea ce priveste Nacho-sii. Au si vitamine. :)))))) Numai vitamine!
Linkie!
PS2. In film apare si Jean Claude Van Damme. Are rol de crocodil si inca poate sa faca sfoara!