Saptamana trecuta, pe weekend, am avut un eveniment cu serviciul, unde au fost invitati principalii nostri furnizori si marea majoritate a partenerilor si clientilor din Romania, Bulgaria si Moldova.
In timpul zilei am organizat prezentari de tehnologii, produse, intalniri one-to-one si demonstratii tehnice ale solutiilor promovate de noi in piata – secure web gateway, ips, virtualizare, wan optimization, criptare, etc. – seara au fost organizate doua petreceri uriase.
Am avut destul de multe initiative generate de noi, de la concusuri de spart baloane pe pectoralii baietilor, pana la intrebari in “the circle of trust”.
A fost o chestie reusita, atat pe partea de business cat si pe bucatica de team building.
Cel mai bun eveniment organizat de noi din cele 5 de pana acum, confom spuselor participantilor.
Am sezonat postul cu doua imagini sugestive.

Ieri am fost la o nunta. Toata actiunea s-a desfasurat pe autostrada Bucuresti-Pitesti unde, evident, a trebuit sa mergem motorizati.
Nunta a fost de barosani, iar eu am ajuns acolo pentru ca-i cunosteam pe socrii mici, frati cu nasu, care au fost si la mine la nunta, acum 8 ani fara 2 zile.

Am baut kilograme de apa, amestecata cu cola si fanta. Kilogrameeee! Sprit de cola mai de vara, mai de iarna, fara un strop de alcool.
Si n-am fost singurul de la masa aia care a facut asta. Nasu meu si nasul lui au facut la fel. Insa, si aici e partea ciudata, ne-am distrat de ziceai ca apa avea 37 de grade, ca votca.
S-a ras pana s-a dat in plans, de erau stergarele alea de pus pe pantaloni pline de lacrimi (de pui de panda). 5 minute au stat cameramanii si fotograful langa noi, si au plecat si aia plangand! Grav!
O expresie auzita acolo a fost “am ras de ma doare capul!” Eh?
Bai, de la apa minerala cu coca-cola sa se intampla toate astea?!?!?! Nu-i cinstit!

Nu stiu ce dracu’ sa fac in continuare…