Sambata seara mi-am amintit de vremurile bune cand puneam windows-ul pe curat odata la 2 luni, si am incercat sa repet operatiunea. Urmarea a fost ca, uitand sa salvez mac-ul schimbat de cateva ori pentru ca baietii destepti se plimbau pe net din pe contul meu, am ramas pe dinafara.
Ia sa vedem, ma, ce cacat se intampla daca nu am net! O sa mor?
Asa ca desi puteam sa sun la oamenii de la Minolta sa repar situatia, n-am facut-o.
Am avut o zi mai plina si mai linistita, am stat mult afara, chiar si atunci cand “radiatiile” erau de 5x mai mari decat in zilele normale. M-am vazut cu prienteni si am dus dorul unei beri reci, pentru ca astia n-au treaba cu alcoolul.

Caii de la Letea au fost salvati, s-au ales cele doua intrebari pentru referendum, lumea a mers inainte, asa si eu.
N-am putut sa folosesc e-bankingul, n-am putut sa vad ce film e la TV, Diana n-a putut sa se joace Barbie. N-a fost nici asta o tragedie.
A fost o duminica frumoasa, cu multe alte lucruri placute.

Azi, dupa repunerea in drepturi, am reusit sa gasesc informatii despre un prieten care a murit mergand cu motorul. Ne-a sunat cineva sa ne spuna, am dat o cautare si am aflat cum s-a intamplat.

Ca fapt divers, dimineata, la iesirea din Cernica, am dat nas in nas cu baietii din caruta asta. Cum eram cu aparatul pornit, le-am facut o poza, asa de la distanta pentru ca nu stiam la ce sa ma astept.
Dialogul care a urmat a fost mai tare decat multe alte momente:
– Sefuleee, fa-ne si noua o poza!
– Gata, stai linistit, e facuta deja!
– Hai, si dup-aia ne pui pe internet, da?

Da-l naiba de Internet! Pe cuvant ca se poate si fara.
Pace.