Februarie 2010:

John Steven Taylor, 30, from Darwen, Lancashire, just before 2am on Sunday in hospital from head injuries sustained just after half-time during Saturday’s clash with Blackburn.

Decembrie 2010:

Russians Mark Football Fan’s Shooting Death


Martie 1998:
DETECTIVES investigating the death of a Fulham fan last night charged a 30-year-old man with his murder, as politicians, police chiefs and figures in football administration expressed concern that the game was slipping back to a “dark age” of violence and intimidation, writes Kim Sengupta.
http://www.independent.co.uk/news/murder-charge-over-football-fans-death-1153494.html

Unul de pe meleagurile noastre, trecut recent in lumea celor buni:
Un fan al echipei CFR Cluj a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a suferit un infarct in pauza derby-ului cu “sepcile rosii”.

Te duci linistit la un spectacol sportiv si, din cauze diferite, poti sa crapi. Ori crapi pentru ca te enervezi ca favoritii tai, pe care ii doare in cur de tine, au pierdut, ori pentru ca ai deranjat vreun suporter al echipei adverse si ala te mangaie cu 1000 de pumni si 500 de picioare in gura.

Stau si ma gandesc cat de afectati sunt jucatorii cand afla ca le-a murit un suporter. Cat de mult le pasa lor ca ala si-a incheiat socotelile cu viata. Bine, presupunand ca afla, ca, daca nu citesc ziare sau nu se uita la TV la stiri, e posibil sa nu afle.
Cum am mai spus, cred ca ii doare fix in cur.
La fel ii doare si daca 10000 de oameni sunt nervosi o zi intreaga pentru ca echipa lor a pierdut sau ca alti 10000 sunt veseli ca echipa a castigat.

Te duci acasa, nu mai vorbesti cu nimeni, te certi cu prieteni de-o viata doar pentru ca Mutu n-a dat gol sau ca Banel a infipt-o in propria poarta.
Nu se intampla asa decat intotdeauna, dar e pacat ca se intampla chiar si o singura data.

Dupa meci, oamenii se spala, se imbraca frumos, se urca in masinile lor mai bune decat ale tale, pleaca la casele lor mai mari decat ale tale iar seara ies in cluburi in care tu nu prea ai ocazia sa calci.
Evident, au muncit mult mai mult decat tine sa ajunga acolo, dar tot nu merita sa te agiti in asa hal incat sa dai coltu’.

Era o emisiune pe Discovery in care se analizau galeriile cele mai violente.
D-aia de ieseau pe strada cu bate, cutite, lanturi si se luau la omor. Se bateau aia de ziceai ca erau turcii cu romanii
Cred ca le place treaba asta, dac o fac.

Il mai tineti minte pe ala de a terminat un cameraman de la tvr? Ala, Catalin Iordan, zis tweety.
A primit un an jumate cu suspendare si ar fi trebuit sa plateasca 20000 de lei. Asta dupa doua procese.
Ma intreb, cameramanul o fi OK acum?
Tu esti bine?