Aseara, enervat putin de faptul ca nu pot sa dau nas in nas cu Luna, am iesit sa fac… fotografii.
Am haladuit prin Bucuresti, prin cateva locuri frumoase si incarcate de amintiri, si am tras in cadru ce am putut.
Constat ca imi mai trebuie rabdare, lucrurile nu ies de la inceput asa cum vrei. Drept pentru care voi munci mai mult.
Astern aici cateva imagini. Nu le las asa cum au fost capturate, le mai plimb putin prin Gimp.
1. Sala Palatului, inaugurata in 1960. Imi aduc aminte ca am fost la un Cenaclu Flacara si am fost uimit ca aveau difuzoare in fiecare scaun. 3000 de locuri la inaugurare, dar nea Nicu a vrut mai multe si acum sunt mai multe. Acolo, pentru cine-si mai aduce aminte, a zis Leana “codoi” la dioxidul de cabron. :). Si tot acolo se tineau congresele PCR, de aveam emisiuni mai lungi la televizor.

2. In fata la CC, Memorialul Renaşterii Glorie Eternă Eroilor şi Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Nu e prea apreciat, imi aduc aminte ca multi i-au fost critici. 
50 de miliarde si 25 de metri inlatime.
Nu prea cred ca se potriveste cu arhitectura locului in care e amplasat, dar o fi stiut Razvan Teodorescu de ce-l pune acolo, ca doar d-aia el a fost ministru si eu nu.

3. Intercontinental. Hotel inaugurat in 1971 si construit dupa planurile unor arhitecti romani. Cunoscut pentru filmul Nea Marin Miliardar, fim in care apare cel mai smecher apartament din hotel, Intercontinentalul a fost cea mai inalta cladire din Bucuresti pana in aul 2004.
Putin in fata, pe stanga, in curtea Bisericii Sf. Gheorghe, este Kilometrul zero, monument construit in 1938.