What it means pozitive attitude?

Mereu sa gandesti in termeni pozitivi, sa privesti inainte fara teama, sa nu crezi niciodata ca lucrurile se vor impotmoli si ca intotdeauna exista o rezolvare favorabila. Sa vezi toate lucrurile ca pe un castig.

Cornel, colegul meu, a trecut printr-un moment destul de greu. Stand de vorba, pe la mijlocul crizei, mi-a spus: my friend, conteaza prea putin ce se intampla cu imperiile din jurul tau. Stresul e prea mare ca sa-ti permiti sa-l simti. De ce sa stai suparat, chinuit, sa tii in tine toate necazurile?
Mi-a placut ce mi-a spus. N-am reusit  sa ma detasez de cotidian imediat. Insa in timp, lucrurile s-au indreptat spre fagasul cel bun.
Anul asta a inceput bine, sunt cu moralul pe cele mai inalte culmi 🙂 Imi place ce fac si, cel mai bun lucru, o fac cu placere.
Am cunoscut oameni noi… e bine!
Astazi am facut o vizita, cam la un an de la prima, in gemenii din Piata Scanteii. Era zapada si atunci, ca si acum. Mi-am amintit si acum, ca si atunci, cum ma imbaiam in Herastrau, cum am cazut la prima iesire cu schiful pe apa si cum ne-au “salvat” fetele de la caiac-canoe. 🙂

Timpul trece si nu-l poti opri. Carpe diem!