In general, am o parere buna despre Facebook. De ce spun asta? Cu ajutorul lui  mi-am gasit multi vechi prieteni cu care nu mai vorbisem de ani de zile. Am mai schimbat o impresie, o idee, ne-am si vazut datorita Facebook-ului.
In timp, pe langa prieteni, incepi sa relationezi virtual cu multe persoane: colegi de serviciu, parteneri de afaceri, parinti, socrii, etc.
Astazi am avut placerea mai putin placuta sa “moderez” o discutie iscata de un vechi prieten, om cult si inteligent, despre un alt prieten de-al meu. De fapt, despre mai multi prieteni de-ai mei. Totul la mine pe wall sau perete, in romaneste. Culmea, cu unul nici nu se cunostea, intre ei dar omu’ s-a gandit ca e bine sa-si dea cu parerea. 🙂
M-a sunat 14 sa-mi spuna ca ala abereaza acolo. Lucru tare neplacut, pentru ca inseamna ca a deranjat-o. Ca sa nu spun ca tine la mine. 🙂 Si daca a deranjat-o si pe ea, cu siguranta s-a intamplat asa cu multi altii.

Asta e un lucru pe care nu poti sa-l controlezi. Ce iti scrie un nene pe perete, depinde numai de el. Daca ti-e amic, incerci sa stergi posturile. Mie mi-a luat ceva timp sa fac asta, pentru ca nu sunt familiarizat cu Facebook.
Insa, pentru ca persista in prostie, am ales sa-l sterg din lista pana se “vindeca” 🙂 Asta mi-a luat ceva mai mult timp dar am reusit cu ajutorul oamenilor de la Google, care indezeaza Internetul.
Partea aiurea este ca optiunea de stergere nu se gaseste pe la tine. Trebuie sa intri pe pagina amicului sau amicei, dupa caz.
Tutorial:
1. L-am cautat cu search, pentru ca e mai simplu. Daca il ai vizibil pe undeva, click pe numele lui.

2. Dupa ce dai click pe nume, ajungi pe pagina prietenului/ei

 
3. Te duci in josul paginii, in partea din stanga, unde vei gasi meniul care te ajuta sa scapi de probleme.

Nu mi-a placut. Mai ales ca Facebook e folosit de mine maxim o ora pe luna. Mai mult, ce vina au prietenii tai daca un alt amic se trezeste ca nu ii place de ei. Daca e in lista ta, face tot ce vrea.

Trebuie sa investighez cum se sterge contul, cine stie, poate ajungem si aici vreodata.
Numele sunt alese la intamplare. Orice legatura, asemanare cu persoane reale, este pur intamplatoare.