Eu ma gandesc ca dupa ce mori, putrezesti, te mananca viermii si te intorci in circuit. Adica mori si gata!
Evident ca am auzit diverse teorii, ca exista rai si iad, ca treci intr-o alta dimensiune, bla, bla.
Acu’ 2 zile imi spune un pretin ca a fost in moarte clinica si ca a iesit din corp si i-a vazut pe cei din jur. Cum era tare speriat, a fugit inapoi in corp si s-a trezit.
O explicatie ar fi ca, la cat de complex e creierasul nostru, poate sa faca o imagine panoramica si sa para ca te uiti din alt unghi. Nu sunt inca descoperite toate capabilitatile lui.
O alta, data chiar de om, pentru ca s-a documentat dupa experienta, este ca a trecut in planul ala superior  in care se duc oamenii dupa ce li se termina timpul pe pamant.

Acum, exista doua posibilitati: ori e ca el, ori e ca mine. In sustinerea teoriei mele sta faptul ca nu exista interferente intre cele doua “lumi”. Sa vina unul deja mort si sa spuna ca in partea celalalta au centrala de apartament de la stat sau ca vata pe bat e gratis la orice colt de strada, daca exista asa ceva.

O teorie spune ca exlicatia cea mai simpla tinde sa fie cea corecta. Cum e, mori si dispari de tot sau exista o alta lume in care poti sa te plimbi dupa voia inimii?