Stiu de proiectul asta de pe vremea cand aveam calculator cu procesor Celeron la 633 Mhz. Am avut Seti@Home instalat in calculator pentru cateva luni, insa n-am reusit sa-i ajut sa descopere inteligenta extraterestra.
Zilele trecute imi da unul un link in care citesc despre un anume Kasnov care spunea ca in 2012, 3 obiecte cu lungimi de ordinul kilometrilor, presupus nave extraterestre, se vor afla in vecinatatea Pamantului. Spunea omu’ ca in curand se vor putea vedea cu instrumente fara prea mari pretentii.
Am simtit, pentru ca SETI mi se pare o sursa de incredere, un mare nod in stomac. Daca aia sunt la 2 ani de noi si nu au dat niciun semn ca vin, este clar ca nu vin sa ne mangaie pe cap.


Am atasat si o fotografie care vine sa intareasca spusele din articol. Seamana cu un OZN mai special si pare photoshopata.
Am tot cautat informatii pe site-uri mai acatarii si nu am gasit, asa ca am zis ca e un mare fas.

Astazi, citesc ca nenea cu Wikileaks-ul a primit documente care confirma existenta vietii extraterestre. Si el mi se pare o sursa de incredere, mai ales dupa ce a facut de cacat toata diplomatia lumii.
Spune ca informatiile vor fi verificate si ca vor fi facute publice dupa verificari. Mie mi-e sa nu crape inainte sa faca asta.