Multi sunt de parere ca jocurile pe calculator sau interactiunea cu calculatorul, internetul, indeparteaza oamenii unul de altul.
2007, GX1, Xeti, Marcos Corleone

Eu cred ca se pot crea comunitati si tehnologia aduce indivizii impreuna.

De pe la inceputul lui 2007 joc Eve Online, un joc multiplayer cu peste 500000 de jucatori. In Romania comunitatea este mica. Chiar si-asa, aici am cunoscut cativa oameni cu care am ramas prieten pana astazi chiar daca drumurile noastre in joc s-au despartit.
2010-Bucuresti

Prin vara lui 2007, daca memoria nu ma inseala, am plecat in concediu. Drumul m-a purtat prin Ramnicu Valcea, acolo unde locuieste Alex, unul dintre oamenii pe care i-am cunoscut in Eve. Impreuna cu alti cativa nebuni, Avata, Speedy, Xeti, Ramses, care au venit cu mine pana in Valcea doar pentru a-i face o farsa domnului Alexandru, am purces la drum intr-o dimineata de duminica. Ne-am vazut la o cofetarie, pe la marginea orasului, iar omul a fost extrem de impresionat. Am reusit sa-l pacalim ca am venit sa-l luam la bataie. Mai tarziu ne-a vizitat si el si am petrecut o noapte de pomina prin centrul Bucurestiului.

Ne-am vazut cu Ade, un tip din Constanta. Am fost acolo, tot cu gasca dar si cu familiile de data asta, a venit si el in Bucuresti.
Astazi ne-a vizitat Ekide, un pusti de 18 ani din Arad. Si tot astazi am cunoscut-o si pe Livia, o brasoveanca, prietena lui Agra, venita si ea in Bucuresti. Nu va spun cum o cheama in joc, nu e un nume pe placul puritanilor.
Ekide

Agra, un baiat dragut, care ne-a adus din State cate un mic cadou pentru fiecare copilas mic pe care stia ca-l avem. Am si acum magnetul de la Disneyland primit de Diana mea de la el. In cele cateva drumuri prin Ungaria am fost foarte aproape sa ma vad cu Falatka, un ungur nostim. N-a fost sa fie. Insa avem un prieten neamt, care e alaturi de noi de cativa ani si care a inceput sa o rupa binisor in romaneste.

Revenind la ziua de azi, pe la ora 5 seara, impreuna cu Iulica si Speedy am trecut si l-am cules pe Ekide de pe drumul spre Giurgiu, aproape de iesirea in oras. Statea la capatul tramvaiului calare pe un gard si se uita cu o privire linistita spre blocurile gri de unde ar fi trebuit sa aparem noi. Nu ne stiam decat dupa voce, asa ca l-am intrebat daca isi da seama cu cine e in masina. Pe Speedey il stia pentru ca se vazusera acum 2 ani in Arad, pe Iulian se astepta sa il vada si pana la urma si-a dat seama si cine sunt eu.
Am stat impreuna cateva ore, am discutat si am ras imprena cu alti 8-10 baieti si o fata, pe terasa la Senat, unde ne vedem cam odata pe saptamana. Pe seara l-am condus pana la microbuzul care il ducea la ai lui. Nu in Arad, ci aproape de Bucuresti, la Adunatii Copaceni.

Last edit:

La Targu Mures

Am uitat sa spun de Prunela, care a venit tocmai din Baia Mare sa ne vada si de cativa targ-mureseni, gasca lui Gebeleisis, cu care m-am intalnit la ei in oras, dus fiind cu treburi de serviciu pe la mijlocul lui 2008.