Munchen! Oktoberfest! Am ajuns in Munchen azi si am plecat maine. Nu ar fi ceva anormal, dar intre venire si pelcare am stat cateva ore la Oktoberfest, cu partenerii nostri de la Blue Coat.
Am reusit sa beau 3 halbe de 1 kil fiecare si sa socializez cu partenerii Blue Coat din Polonia si Ungaria.
Oktoberfest nu m-a dat pe spate, desi ar fi trebuit, dupa unii. Poate si pentru ca era in perioada in care gripa porcina isi cam facea de cap. Toata tarasenia se petrece intr-un mare parc de distractii, asa cum nu prea am vazut pe la noi.
Cert este ca, dupa prima sarja de bere, seful de-acolo a zis ceva de genul: mhhhss..grrr, hac! Adica “veniti cu mine.” Fetele, colegele lui, erau deja pe picior de plecare. Eu mi-am facut curaj si am pecat cu el. Dupa 300 de metri, il vad ca vrea sa intre in alt cort. Politicos, ii fac cu mana si ma intorc cu fata spre iesirea din parc. Nu mai eram dispus sa mai ingurgitez inca o bere. Ghinionul meu a fost ca le-am pierdut si pe fete. Uite-asa, am bananait prin oras pana m-am incumentat sa iau un taxi care m-a lasat la hotel. Frumos a fost ca am luat doar cardul de la intrare, fara sa verific daca pe el era adresa hotelului. Cum va asteptati, nu era! Noroc ca mi-am adus aminte numele strazii si totul s-a terminat cu bine. A doua zi, scurta intalnire pentru a pune la punct diverse lucruri, avion, Otopeni, Pantelimon, vorbe, vorbe, pat.