Liviu Dragnea și păpușile Muppets

Mă uitam la zâmbetul lui Dragnea când noua lui propunere spunea ca între PM si Dragnea este deja o relație de subordonare.
Zâmbea, așa, pe sub mustăciara aia căruntă.
Eu nu am negat sa doamna Shhaideh nu e profesionistă, însă Liviu a băgat-o în treaba asta, fără nicio ezitare. Știind bine că asupra ei se va abate un val de suspiciuni. Dar asta e ală poveste.

După discuția adânca și profundă avuta în comitetul executiv, omul îl propune pe Sorin Grindeanu, care își ține mânuțele împreunate în fața pulii, să nu il lovească cineva la coaie.

Dacă aș fi Iohannis, aș face o analiză tare aprofundată a realizărilor acestei noi propuneri și, dacă aș avea cel mai mic dubiu că țara ar putea fi condusă prost, l-aș refuza. De data asta, cu toate argumentele la vedere.
Nu numai că l-ar ridica vreo 2-3 trepte, dar pe Dragnea si ai lui, i-ar arunca la subsolul politicii dâmbovițene.

Pe cuvântul meu de pionier, dacă nu văd incă o incercare lamentabilă de a pune un om cât mai ascultător în funcția de Prim Ministru. Bine, omul a și spus că asta își dorește. Numa’ că țara asta nu are nevoie de slugă de-a lui Dragnea. Are nevoie de un tip care nu se roagă de el sa-i fie alături, care se poate descurca singur. Care nu strigă Dragneaaa!, la fiecare problemă pe care o întâlnește.
Dacă până acu vreo două zile mi se părea că Liviu joacă tare, acum mi se pare mai mult o momâie care vrea să arate țării că ea e unica soluție, că oamenii lui îi stau la picioare și nu îi ies din cuvânt.

Minciunile din video-ul atașat:
– dreptul de a consuma produse românești. Liviu, deja au dat o lege care e contestată de toti retailerii de mancare, cea cu 51% produse românești la raft
– dreptul de a avea șosele și autostrăzi – câti kilometri ați construit voi? Și când i-ați construit, îmi aduc aminte că unii s-au surpat.
Cine a semnat contractul cu Bechtel?
– toată lumea spune că legea care îi interzice să fie PM, este nedreaptă. Nu e deloc nedreaptă. Ai furat odată, mai poți fura și a doua oară. Ai furat, ai o problemă de imagine. Când te vei vedea cu parteneri externi, ăia vor ști că tu ești hoț, general vorbind.
– dreptul de a avea un sistem de sănătate și de educație bun. De-a lungul guvernărilor PSD, numai de sistemul medical și educațional s-au ocupat. De-aia medicii emigrează.
– trebuie să explicăm SPP ce căutăm la Cotroceni. Prietene, când ajungi la Cotroceni, nu te duci la portița aia gri, dinspre statuia Leul. Te duci prin față, după ce îi spui lui Iohannis că vii. Dar tu ești mai cu moț, și te legi că Iohannis a refuzat public propunerea ta, și noua ta propunere e tot publică. Ha, ha, ha! (e râs isteric)

La multi ani, Dragnea! Pentru mine, te-ai născut din nou!

One Comment:

  1. Pingback: Adevăruri la Antena 3 - Blog | Cristian Niculae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *