In ziua meciului, pentru ca-mi place fotbalul atat de mult ( 😉 ), m-am dus sa vad hoardele de suporteri spanioli care mi-au invadat cartierul. Curgeau de pe Pantelimon, de ziceai ca s-a spart conducta. Ma gandeam ca acum e momentul sa le fac poze si sa-i fac de cacao. Na, ma! Ati ajuns in Romania! Cum e la noi?

Numai ca asta am aflat din ziare. La noi e bine, avem bere si femei frumoase. Adevaru’ cam asta e, pentru ca exemplarele feminine care au venit la meci, nu erau tocmai cele mai reusite. Sorry about that!
Oamenii erau veseli, majoritatea cu beri in mana, majoritatea berilor la cutie erau Noroc, iar la pet.. tot Noroc. De unde tragem concluzia ca si ei sunt la fel ca noi (mine). Nu dau bani pe bere scumpa pe alte meleaguri.
Stateam in mijlocul viermuielii, cu aparatul pregatit sa prind cine stie ce imagine deosebita iar ei veneau singurei sa-i fotografiez: photo, photo! 🙂 Cu placere, oameni buni!
La un moment dat,  un tip, asta din dreapta care se tine de gat cu doamna, a venit si mi-a cerut bani pentru ca l-am imortalizat. 
Ma, fugi de-aici, mergi la meci si bucura-te. A zis ca nu intelege engleza!
Am ajuns acasa la scorul de 1-0 pentru unii dintre ei. A doua zi am aflat ca s-a terminat 3-0. Umilintia si-au luat spaniolii.